NIČ O SLOVENSKEJ ŠTÁTNOSTI, ZATO KOPA HEJTU

01.01.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Uf, pozerali ste Čaputovú? Prepáčte, ale takéto negativistické a nenávistné novoročné prejavy nedával ani Kiska. Toto bol výsmech jej úradu.

NIČ O SLOVENSKEJ ŠTÁTNOSTI, ZATO KOPA HEJTU

Slovenskej štátnosti venovala až jednu celú vetu a potom už len moralizovala a hejtovala. Namiesto toho, aby vyzdvihla, čo sme za 27 rokov dokázali, ona len kopala do Slovenska.

Vraj je v politike veľa hrubosti, manipulácie a sporov - a čo bol potom jej prejav? Surové, lacné, konfliktné a frázovité kydanie na vlastný štát.

Strojené a nervózne.

Z Čaputovej dnes sršal neuveriteľný komplex - zúri, lebo ju kritizujú, nezvláda, že ju všetci nemilujú, opovrhuje každým, kto má iný názor. O nič iné v jej prejave nešlo - hejt voči oponentom a zvyšok len vata.

TO NEZNELO AKO ŠTÁTNICKÝ PREJAV, ALE AKO DRUHORADÝ KOMENTÁR Z DENNÍKA N

Je vrcholné nedôstojné, aby na Nový rok prezidentka Slovenskej republiky v prejave, ktorý má byť štátnický, glosovala nezákonne zverejnené nahrávky, ktoré zverejňuje Denník N, ktorý financujú tí istí miliónári z Esetu, ktorí financovali aj jej kampaň a stranu.

Veď to je ponižujúce.

Hovorila dnes ako priemerný káder Progresívneho Slovenska či ako nejaká komentátorka Denníka N. Znelo to ako Tódová, nie ako hlava štátu.

NEZAUJÍMAJÚ JU PRACUJÚCI ĽUDIA, ALE MENŠINY

A najväčší problém Slovenska podľa našej rozprávkovej víly? Menšiny. Nie pracujúci ľudia, nie sociálny štát, nie seniori, rodiny či sociálne slabší. Ale menšiny.

Typická liberálna nabubralosť a odtrhnutosť od reality na Slovensku.

Ale áno, gratulujem Leškovi, ktorý jej písal prejav, že prvýkrát v živote Čaputová použila "naše Slovensko" a nedávala dokola "táto krajina". Malý krôčik pre normálnych ľudí, veľký skok pre liberálov.

ŠKODA, ŽE SI LEŠKO NESPOMENUL NA SVOJE KOMUNISTICKÉ ČLÁNKY SPRED 89

Kiež by si Leško spomenul aj na svoje komunistické časy a napísal jej do prejavu aj o tom, ako ťažko sa žije robotníkom a ako odpudivá je sociálna nerovnosť a koncentrácia majetku - ako odpudivý je liberálny kapitalizmus.

Z Čaputovej dnes sršala nenávisť. Nepotila sa ako Kiska. Ani toľko nevzdychala. Ale inak to bol taký istý lacný gýč, aké dával 5 rokov ten daňový podvodník. Bez myšlienky, bez posolstva, bez vlastenectva.

PREVZIAŤ MOC - INÝ CIEĽ NEMAJÚ

Jediné, čo týchto liberálnych fanatikov drží pri živote je nádej, že prevezmú moc. O tom celý čas hovorila. Neznášajú Slovensko a Slovákov a chcú našu vlasť premeniť na neoliberálny prívesok USA.

Toto nebol prejav prezidentky. Toto bol prejav treťotriednej televíznej hlásateľky bez akejkoľvek vízie a úcty k Slovensku.

ČAPUTOVÁ ABSOLÚTNE NEZVLÁDA SVOJU FUNKCIU

Neviem, aký to celé malo zmysel. Možno len ten, že po dnešnom Čaputovej trápení už musel pochopiť úplne každý, kto má päť pohromade, že táto panička funkciu prezidenta jednoducho nezvláda.

Radšej nech si lieta do New Yorku s rodinkou na nákupy - to jej ide zjavne lepšie.

ŽELÁM SLOVENSKEJ REPUBLIKE KRÁSNE 27. NARODENINY

Ak ste to nepozerali, priatelia, bolo to vaše najlepšie rozhodnutie dňa.

Želám vám, aby ste prežili krásny Nový rok a Slovenskej republike želám všetko najlepšie k narodeninám a čo najviac slobody, sociálnej spravodlivosti a suverenity.


poslanec NR SR Ľuboš Blaha


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2503802873191610