Pacient vhodný na psychiatrické vyšetrenie dnes sedí na úrade vlády

21.07.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Prečítal som si posledný status Igora Matoviča, kde rieši Petra Pellegriniho a snaží sa ho nadávkami odradiť od toho, aby nepodpísal návrh na jeho odvolanie, ktorý pripravila strana SMER-SD.

Je jasné, že Matoviča desí návrh na jeho odvolanie a Pellegrini je ochotný podporiť našu iniciatívu. Preto opäť začal bohapusto klamať a pri tom použil slová, ktoré by nieže nemal premiér hovoriť, ale nepatria ani do úst žiadneho slušného človeka. 

Matovič hovorí, že Smer je nejaká mafia a že sme tu nastavil nejaký systém. Pravda je taká, že jediný, kto tu kryje mafiánov a podvodníkov je práve on.

Ten človek hádam ani sám neverí tomu čo hovorí. S jedným sa však s Matovičom zhodnem. Robert Fico vydláždil cestu Petrovi Pellegrinimu a všetkým, ktorí s ním odišli zo Smeru. Riskoval pre nich, podporoval ich a oni nakoniec hanebne odišli. Nezachovali sa ako tímoví hráči, ale ako čistí individualisti. 

Ale v tom sa moja zhoda s Matovičom končí. On sám je nevhodný človek na to, aby bol premiérom. Nevie riadiť štát. Zadlžuje nás a berie ľuďom ich sociálne istoty. Vo výkone svojej funkcie je amatér a najhorší premiér akého kedy Slovensko malo.

To, že je Matovič primitív vieme už dávno, ale dnes sa potvrdzuje, že je aj psychicky chorý a mal by vyhľadať odbornú pomoc. Nie je možné, aby republiku viedol mentálne nespôsobilý jedinec.



Zdroj: https://www.facebook.com/generaciamladejlavice/posts/3259073477651264