Pani ministerka Kolíková - Presluhujete!

01.01.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Priatelia, 

keď som si vypočul rozhovor s bezpečnostným analytikom Milanom Žitným, o jeho pohľade na okolnosti smrti Milana Lučanského, tak mi hneď naskočila husia koža. 

Ak je to pravda, tak to nie je len na okamžitú demisiu ministerky spravodlivosti Kolíkovej, ale celej Matovičovej vlády!!!

Okolo “samozranenia” v cele a údajnej samovraždy Milana Lučanského je toľko nezrovnalostí, že okamžite mali vyšetrovatelia konať, zaisťovať všetky dostupné dôkazy a rozbehnúť rozsiahlé vyšetrovanie, presne tak, ako to urobil práve Milan Lučanský v prípade smrti novinára Kuciaka a jeho snúbenice. 

ČO SA DEJE TERAZ?!

Počúvame len nezrozumiteľné bľabotanie pani Kolíkovej a nariadenia na sprísňovanie núdzového stavu, aby sa nebodaj niekto nerozhodol zorganizovať referendum za predčasné voľby, alebo protesty proti Matovičovej vláde!

Neviem nad čím rozmýšľa  ministerka Kolíková. Už dávno mala vyvodiť politickú zodpovednosť presne tak, ako to hlásala celá “spravodlivá” a “slušná” Matovičova vláda, odstúpiť a umožniť celý prípad riadne vyšetriť! Avšak namiesto toho Kolíková s plechovou tvárou zostáva vo svojej ministerskej funkcii. 

Matovič by si želal “bodku” za prípadom Milana Lučanského, ale nech sa tak veľmi neponáhľa!

Žiadna “bodka”nebude, dokedy sa Slovensko nedozvie celú pravdu!

Právny štát už na Slovensku neexistuje a smrť generála Milana Lučanského je toho len dôkazom! 

Milana Lučanského, namiesto vyznamenania za jeho zásluhy, Matovičova banda zavrela do basy ako posledného psa, a to len na základe svedectva nedôveryhodného kajúcnika! To bola pre neho “odmena” za dlhoročnú prácu ála Matovič! 

!Matovič veľmi dobre vie, že to čo sa stalo, je už veľmi silná káva, a preto (konečne ako už mnohokrát) sa už obzerá po vinníkovi, farizejsky sa pretvaruje a zalieča, akoby už zabudol na vlastné vyjadrenia o zbieraní skalpov. Na to, čo robí Matovič už treba mat naozaj silny žalúdok!

Ak by bolo klamstvom “samozranenie” Lučanského, ako by sa potom dalo uveriť tomu, že človek s potvrdením psychológa, že nemá samovražedné sklony, len dva tyždne po tom ako posiloval v cele, spáchal samovraždu



Zdroj: https://www.facebook.com/LadislavKamenickyOfficial/posts/3607475105954573