Takéto parádne listy nám chodia na Smer

23.02.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Ľudia nám spontánne posielajú podpísané petičné hárky za referendum, mňa dnes čakal jeden z Plaveckého Štvrtku, Erik Kaliňák v piatok prevzal od chalaniska rovno 1300 podpisov, hárky pribúdajú, Slovensko sa dvíha. Ďakujeme, spoločne Matoviča porazíme!

2. Medzitým Matovič píše statusy "do Nebíčka", v ktorých Jána Kuciaka oslovuje "zasran". Ten si ten svoj fekálny slovník nevie odpustiť ani pri pietnych chvíľach. 

3. Myslím, že keby to šlo, z Nebíčka by mu odkázali, nech sa prace a nech sa nepriživuje na smrti človeka. Sám môže za tisíce ľudí - nech radšej píše do Nebíčka im a nech prosí o odpustenie.

4. Ale dobrou správou je, že vláda konečne našla riešenie na Covid. Minister Krajniak sa nechal inšpirovať rokom 1710, kedy vraj v Trnave porazili mor modlitbou v kostole. A tak chce uprostred pandémie otvárať kostoly.

5. Namiesto toho, aby liečili ľudí a zaobstarali Ivermektín, oni nás chcú vrátiť do čias, keď sa tu ešte upaľovali bosorky - gratulujeme. 

6. Možno by sme mohli skúsiť aj púšťanie žilou. MUDr. Krajniak potvrdí, že v roku 1326 to pri jednom pacientovi náramne dobre zabralo, určite tým porazíme aj Covid. 

7. Ako spieva Lucie, středověk neskončil, středověk trvá.

8. Referendum... Zachráň nás, zachráň Slovensko!Už nech je to tu... Už nech sa prebudíme z tejto stredovekej nočnej mory.




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2883961205175773