Ľudovít Štúr sa musí z Čaputovej v hrobe obracať!

04.02.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Všetko sa im to rúca. Podľa prieskumov vládne strany padajú na dno. Ľudia tu nechcú amerických vojakov. Maroš Žilinka má nadpolovičnú dôveru Slovákov. 

1. Celé Slovensko si postavili proti sebe. Útočia na ľudí, že sú dezoláti. Ženú nás do vojny proti Rusku, ktorú nikto nechce. Teraz hľadajú vinníkov, prečo ich Slováci nenávidia. 

2. A Čaputová s Naďom a Korčokom sú až takí nedočkaví, aby sa mohli strčiť čo najhlbšie do amerických análov, že ani nečakali na parlament a podpísali okupačnú dohodu. 

3. V každom druhom Valáškovom prejave, ktorý Čaputová prečíta, sa píše o "slobode a demokracii". Tárajú o zlej totalite, vyčítajú Rusku, vraj je nedemokratické. 

4. A potom idú na hulváta podpísať dohodu, ktorú odmieta väčšina Slovákov - majú to čierne na bielom v aktuálnom prieskume. Vedia, že znásilňujú Slovensko a ani nemihli okom. 

5. Toto je tá ich "sloboda a demokracia" - tárajú, vraj "ukrajinský ľud" má právo sa rozhodnúť, ale "slovenskému ľudu" toto právo upierajú. Boja sa referenda, boja sa Slovákov. 

6. Čo chcú títo americkí mopslíci vyčítať Rusku? Pokiaľ viem, tak v Rusku nezabíjajú ľudí vo väzbe - to oni sú tí vrahovia, ktorí zlikvidovali generála Milana Lučanského. 

7. Ruský národ stojí za krokmi Vladimíra Putina, ktorý chce záruky od NATO a USA, aby sa nerozťahovali k ruským hraniciam - ale slovenský národ nechce Čaputovej agresívnu protiruskú politiku. 

8. Tak kto je tu ten nedemokratický? Kto je tu ten autoritár? Kto sem pozýva cudzie okupačné armády? Vážená pani Čaputová, náš problém nie je Rusko, náš problém je Amerika! 

9. V liberálnych kaviarňach najnovšie už došli na to, prečo Slováci vnímajú Rusko pozitívne. Áno, môže za to Fico a Blaha, ale nielen to. Hlavný vinník je - sadnite si prosím - Ľudovít Štúr.

10. To kvôli tomu "zlému" "rusofilskému" Štúrovi tu dnes máme taký "nepodarený" národ, ktorý treba okamžite vymeniť! A Štúra rituálne popraviť - aj po smrti, to je jedno!

11. Takto nejako uvažujú naše drahé slniečka. Potvrdzuje to aj ich slávny americký Globsec. Ach. Za všetko môže Ľudovít Štúr. Až sem to dopracovala liberálna nenávisť voči Slovensku. 

12. A teraz dobre počúvajte, vy tupci. Ľudovít Štúr bol velikán, ktorý bojoval za slovenský národ. Dajte preč svoje skorumpované americké paprče od našich štúrovcov! 

13. Áno, Ľudovít Štúr podporoval slovanskú vzájomnosť a obdivoval Rusko. A tak to cíti dodnes väčšina Slovákov. Pretože s Rusmi nás spája družnosť, vrúcnosť, solidarita a komunitárny duch. 

14. Slováci nie sú individualistickí, egocentrickí, rozpínaví a konzumní ako Západniari. Sme mierumilovný slovanský národ a nikdy nepredáme našu dušu za americké doláre. Hrdo sa hlásime k Štúrovi, k slovenskej štátnosti a k slovenskej podstate. A vždy budeme!

15. V každom štáte sa nájdu zradcovia, ktorí nenávidia vlastný národ. Američania si vybrali Čaputovú a jej tajtrlíkov Naďa a Korčoka. Sú tu, aby nás zatiahli do vojny. 

Slovensko však nikdy nezlomia. Nie sme americká kolónia a jedno vám môžeme sľúbiť - budeme do poslednej chvíle bojovať proti okupácii cudzími vojskami. A áno, tak by to chcel aj Ľudovít Štúr!

HANBA VLASTIZRADCOM!




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/484900509673902