Už niekoľko mesiacov nadávajú ľuďom do dobytku a luzy a potom sa čudujú, že podľa najnovšieho prieskumu rastie počet ľudí, ktorí sa odmietajú dať očkovať

27.07.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Takmer dve tretiny Slovákov odmieta povinné očkovanie a oni napriek tomu robia presný opak - diskriminujú neočkovaných a berú im slobodu.

2. V denníku SME už stratili všetky zábrany a uverejnili text nejakej hlúpučkej a zakomplexovanej režisérky, nejakej Čengel, ktorá sa oháňa filozofom Kantom, aby mohla napísať, že neočkovaní ľudia sú "nekultúrne hovädá" a že "žasne nad ich hlúposťou". 

3. Na rozdiel od nabubralej paničky som si Kantove knihy poctivo prečítal a o kantovskej etike som napísal niekoľko vlastných kníh. Kant učil, že ľudia sa pre iných nesmú stať nástrojmi, vždy musia byť cieľmi osebe. 

4. Čo je mimochodom presný opak toho, keď štát za mohutného potlesku liberálnej kaviarne trestá ľudí, ktorí sa odmietajú očkovať. Zo 60% Slovákov robí prostriedky pre svoj náboženský mýtus o kolektívnej imunite. 

5. Kant by sa v hrobe obracal z tej nemorálnosti a hlúposti liberálnej kaviarne. Oháňať sa menom jedného z najväčších humanistov  a jedným dychom o ľuďoch hovoriť ako o "hovädách" - to dokážu len mentálni neandertálci zo SME-čka. 

6. Oni si fakt myslia, že ľudí k očkovaniu presvedčia svojou aroganciou. A ako vrchol všetkého dnes do očkovacej kampane zapojili aj Ivana Mikloša - to už je aké zúfalstvo! Mr. Gorila is coming back!

7. Symbol neoliberálnej rozkrádačky na Slovensku zvoláva ľudí k očkovaniu. Panenko Marie, měj slitování. Ešte by mohli dakde vyhrabať aj sociálneho netvora Kaníka - a potom sa už na Slovensku nezaočkuje vôbec nikto. A nikdy. 

8. Je naozaj úchvatné sledovať, ako sa v jednom šíku spojili liberálni ľavičiari z Pravdy s liberálnymi pravičiarmi ako Mikloš a svorne kopú do pracujúcich ľudí, ktorí bojujú za svoje práva. 

9. V jednom tábore s Miklošom, Čaputovou a Naďom, to musí byť skvelý pocit. A títo po nás budú vykrikovať, že nie sme dosť dobrí ľavičiari, lebo si vážime ľudí a nenadávame im do luzy. 

10. Stratili všetky zábrany. Ukázali, že nenávidia ľudí. Vyvyšujú sa, ponižujú. Ja sám mám dve vysoké školy a napísal som tucet vedeckých kníh. Nie je nič ľahšie, ako sa vysmievať ľuďom, ktorí majú menej vzdelania. 

11. Ale prečo by som sa preboha vysmieval bežným pracujúcim ľuďom! Nepoznajú Kanta, no vedia si postaviť dom či opraviť auto. Každý vie niečo iné - rešpektujme sa, preboha! 

12. Očakávať, že bežný robotník po večeroch číta Kanta, je hlúpe. A vysmievať sa im za to je malomeštiacke a trápne... Nemusíš mať dve vysoké školy, aby si išiel na protest za svoju slobodu, pochopte to, arogantné monštrá z kaviarní! 

13. Tí ľudia na protestoch to cítia správne aj bez vašich prekliatych titulov - nikto ich nemá právo nútiť do experimentálnej vakcinácie a nikto nemá právo im nadávať do luzy, dobytku a hoväd. Nikto!

14. Šírite dezinformácie a hoaxy o tom, že sa Blaha spolčil s Kotlebom, lebo sa dvaja politici stretli na občianskom proteste a pozdravili sa. A sami sa spolčujete s Miklošom, ktorý tu po sebe zanechal neoliberálnu spúšť. Každým dňom klesáte hlbšie.

15. Však ešte nadávajte ľuďom. Však ich utláčajte. O to menej ich presvedčíte. O to viac sa izolujete. A o to väčšiu búrku proti sebe si zvolávate. My budeme stáť ako skutoční ľavičiari za ľuďmi. 

Vážení liberáli,

Slovensko sa nedelí na vaxerov a antivaxerov, ani na mudrcov a hovädá. 

Delí sa na vás, hŕstku arogantných liberálov, ktorí pohŕdajú celým národom a zvyškom pracujúcich ľudí, ktorí vás majú plné zuby. 

Zamyslite sa - ako by už len kaviarne, ktorými pohŕda celé Slovensko, mohli niekoho presvedčiť dať sa zaočkovať - sa zobuďte! 

Odhoďte Mikloša do koša, ospravedlňte sa ľuďom za vašu aroganciu a už sa im nikdy neukazujte na oči - to je to najlepšie, čo môžete urobiť pre Slovensko.

Čaute



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/3013418528896706