Vážená pani Čaputová, dozvedel som sa z médií, že sa chcete brániť pred tvrdeniami, že ste pod vplyvom USA a že zvažujete právne kroky

02.02.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Nič trápnejšie som od hlavy štátu v živote nepočul. 

Môžete nás zastrašovať, môžete sa vyhrážať, môžete sa aj hádzať o zem, ale pravdu neumlčíte. Ste americká agentka a slúžite cudzím záujmom. Slovensko to vie.

Chcete empirické dôkazy? Nech sa páči.

Vašu prezidentskú kampaň financovali milionári z Esetu, z firmy, ktorá bola ruským ministerstvom zahraničných vecí obvinená, že spolupracuje s americkými tajnými službami. 

Prečo vás asi tak financovali? Žeby preto, aby ste slúžila americkým vojenským záujmom, kryla americké vojny a obhajovala judášsku obrannú dohodu? 

Dovoľte mi pripomenúť, že ste sa v minulosti živila tým, že ste písala trápne brožúrky, ktoré financovala Sorosova Nadácia otvorenej spoločnosti so sídlom v New Yorku.

Tá istá Nadácia otvorenej spoločnosti sa podieľala na farebných revolúciách vo viacerých postkomunistických štátoch. A zhodou okolností prispela aj k tomu, že k pokusu o majdan došlo aj na Slovensku v roku 2018. 

Mimochodom, vražda Jána Kuciaka a nasledný pokus o majdan Vás vyniesol k moci ako otvorene proamerickú kandidátku - aké je to žiť s pocitom, že nebyť Kuciakovej vraždy, nikdy by ste sa nestala hlavou štátu?  

Ale poďme späť k Vašej minulosti. 16 rokov ste pracovali pre neoliberálnu mimovládnu organizáciu Via Iuris, ktorá bola štedro dotovaná americkou ambasádou, Nadáciou Esetu a Nadaciou otvorenej spoločnosti. 

Pred prezidentskými voľbami ste od liberálnej mimovládky z USA dostali 175 tisíc amerických dolárov - zámienkou bola cena za ekológiu. 

Uznajte, pani Čaputová, že nikto, kto má v hlave všetkých päť pohromade, neuverí, že ste nejako pomohli planéte tým, že ste bojovali za presun skládky z bodu A do bodu B. 

Oveľa pravdepodobnejšie je, že americké liberálne kruhy takto zlegalizovali masívne finančné prostriedky pre svoju budúcu prezidentskú kandidátku na Slovensku. 

Celý váš život je dôkazom toho, že si vás Spojené štáty vybrali ako svoju kandidátku a dnes im splácate dlhy. 

Preto je plne legitímne označiť Vás za americkú agentku, najmä ak uvážime, že všetky vaše vyjadrenia v úrade sú ostro proamerické, protislovenské a protiruské. 

Neexistuje žiadne Vaše vyhlásenie, v ktorom by ste išli proti záujmom neoliberálnych elít v USA. A dokonca prikrývate aj obrannú dohodu s USA, proti ktorej je drvivá väčšina Slovákov - nehanbíte sa? 

Známa je aj Vaša nadštandardná spolupráca s americkou veľvyslankyňou Brinkovou, ktorú dokonca odfotili v Prezidentskej záhrade, keď sa riešila vládna kríza Matovičovej vlády. 

Potvrdilo sa to, čo všetci na Slovensku tušili - že nie ste svojprávna, a že pracujete iba ako hovorkyňa americkej ambasády. 

Asi najlepšie to vyjadril bývalý český prezident Václav Klaus, ktorý vašu politiku nedávno nazval - "čaputovskou beznádejou". 

Dobre si ho vypočujte, vážená pani. Smejú sa na Vás aj v zahraničí, pretože ste zradila slovenský národ a papagájujete iba to, čo vám pripravia na americkom veľvyslanectve. Ani len tie preklady do slovenčiny nemajú úroveň.

Takýmto ľuďom ako Vy sa v politológii hovorí - americký agent. Nejde o nadávku, ani o urážku, ale o slovníkovú definíciu toho, čo páchate vo Vašom úrade. 

Môžete sa vyhrážať, koľko len chcete, ale Slovensko vie, čo ste zač. Môžete využiť služby najlepších amerických právnikov, Washington vám celkom isto rád pomôže. 

Ale ľudia vedia, aká je pravda. A to, ako nás ženiete do vojny proti ruskému národu, vám Slováci nikdy neodpustia. 

Pozrite si najnovší prieskum - 64% Slovákov odmieta prítomnosť amerických vojakov na našom území. Väčšina Slovákov odmieta obrannú dohodu, ktorú vy tak stupídne obhajujete. 

Ľudia tu nechcú cudzie armády a nechcú konflikt s Ruskom. Vy Slovákov urážate, že sú "omylom". Až tak veľmi nenávidíte vlastný národ. 

Ak nedokážete rešpektovať, že slovenský národ odmieta obrannú dohodu s USA, ako aj eskaláciu napätia s Ruskou federáciou, je to preto, že slúžite americkým záujmom a nie tým slovenským. 

Prskajte, koľko chcete - ak raz niečo vyzerá ako kačka, kváka ako kačka a chodí ako kačka, tak je to kačka. 

Pokojne ma zažalujte, nebojím sa Vás - takých, čo ma žalovali už bolo. A všetci si vylámali zuby. 

Vašimi vyhrážkami zo seba nezmyjete hanbu, že ste agentkou cudzej mocnosti a nenávidíte slovenský národ. A ľudia Vám to skôr či neskôr spočítajú.

S pozdravom, 

PhDr. Ľuboš Blaha, PhD. 

poslanec NR SR





Zdroj: https://fb.watch/aWvj1AC752/