Vládny web na prihlásenie sa na testovanie nefunguje!

19.01.2021 Články, Facebook Články, Facebook

 Priatelia, 

po včerajšej tlačovke po rokovaní Vlády SR, bolo prezentované, že ľudia môžu podstúpiť AG alebo PCR test, ktorý im od 27.1.2021 má umožniť väčší pohyb. 

FAKTY: 

  • Remišová, ktorá je ministerkou, okrem iného aj pre informatizáciu, pod ktorú daný web spadá, je od rána 18.1.2021 nefunčný! A to Matovičova vláda ide vyžadovať preukázanie sa negatívnym výsledkom!
  • Ľudia, ktorí sa chceli objednať, ktorí pracujú po nociach alebo 12 hodinových službách, nemali a ešte stále nemajú šancu sa tam počas ich voľného dňa prihlásiť. To sa majú teraz nasledovné dni venovať objednaniu a striehnúť, kedy to začne fungovať? 
  • Od 27.1.2021 to ich zamestnávateľ, podľa Matovičovho nariadenia, bude vyžadovať. Taktiež pri návšteve prevádzok, ktoré sa otvoria, budú musieť mať so sebou doklad, že sú negatívni!
  • Má to byť naháňanie biznisu pre súkromné laboratória, aby ľudia podstupovali testy ako samoplatcovia, keďže sú každý deň bombardovaní informáciami, ktoré v nich vyvolávajú pocit strachu?

Ako vieme, Remišová proti včerajšiemu nariadeniu hlasovala PROTI. Preto sa vynára ďalšia otázka. 

Je to jej neschopnosť zabezpečiť to, do čoho Matovičova vláda občanov donútila alebo Remišovej sabotáž rozhodnutí Matovičovej (a aj jej) vlády?




Zdroj: https://www.facebook.com/LadislavKamenickyOfficial/posts/3649437078425042