Vyhodíte ich dverami, lezú späť oknom

28.01.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Slovensko sa búri proti americkej obrannej dohode, a tak sem chcú narvať americké vojská prostredníctvom NATO. 

1. Naša odpoveď pre vojnových štváčov musí znieť jasne - NIE, NIE, 

a NIE! Ukrajina nie je členským štátom NATO a Rusko nás nijako neohrozuje. Prečo by sem, dopekla, mali liezť cudzie armády? 

2.  Pozrite sa, čo sa deje v Európe. Suverénne a sebavedomé vlády, jedna po druhej, otvorene spolupracujú s Ruskom a odmietajú americko-britskú agresiu. 

3. Maďarský minister zahraničných vecí rokuje v Moskve o prehĺbení ekonomických vzťahov a odkazuje na Západ, že nikto nemôže od Maďarska žiadať, aby nepokračovali v utužovaní dobrých vzťahov s Ruskom. 

4. Bravó! Toto je hlas suverénneho štátu, ktorý bráni svoje národné záujmy - nie ako u nás, kde sa vláda tak podhadzuje americkej administratíve, až sa človek zamýšľa, kto kupuje prezidentke jej utešené garderóby. Značka Bambíno je vraj ukrutne drahá. 

5. Nemecko zablokovalo dodávku zbraní NATO na Ukrajinu a robí všetko pre to, aby mohli s Ruskom ďalej veselo obchodovať. Nemci vedia, že toto celé je len americká vojnová hra na oslabenie Európy.

6. V Taliansku sa proti vláde búria kľúčové firmy a rokujú s Ruskom o normálnych vzťahoch. Dobre vedia, že Európa je energeticky závislá od ruského plynu - ak nás Rusi vypnú, zmrzneme my, nie Američania.

7. Francúzsko odkazuje, že nepodporuje postoj USA a NATO a vo vzťahu s Ruskom preferuje dialóg. Nikto nepotrebuje vojnu kvôli oligarchom na Ukrajine, ktorí burcujú nenávisť voči Rusku, aby mohli ďalej drancovať ukrajinský ľud. Mali na to skvelého poradcu - Mikloša. 

8. Chorvátsky prezident na rovinu vyhlasuje, že stiahne chorvátske vojská z NATO, ak budú pokračovať útoky na Rusko. Ani on nechce bojovať s bratským ruským národom - tak isto ako my, Slováci. 

9. Jediný, kto ženie Európu do vojny, sú anglosaskí politickí zúfalci, ktorí majú doma vážne politické problémy a myslia si, že vojna proti Rusku prekryje ich fatálne zlyhania.

10. V Británii je premiér Johnson pod obrovským tlakom, lebo v čase najťažších lockdownov organizoval žúrky a teraz je milimeter od odvolania. A tak straší Ruskom a vymýšľa si vojny s Putinom.

11. Presne ako v slávnom filme Vrtieť psom - keď máš problém, vymysli si vojnu a odpútaš pozornosť. A potom zorganizuj ďalšiu žúrku - na zdravie, Boris!

12. Americký prezident to isté. Amerika upadá, Bidenova dôveryhodnosť je na historických minimách a starký nervózne vrieska po novinároch, že sú "skur..syni"... A tak ženie svet do vojny a hľadá zámienku - tak ako kedysi mäsiar Bush v Iraku. 

13. Do tejto plejády zúfalcov patrí aj naša tupá vláda. Zbabrali všetko, čoho sa chytili - nezvládli pandémiu, zničili ekonomiku, zlikvidovali sociálny štát, sú skorumpovaní, primitívni, ľudia nimi pohŕdajú. A tak šíria nenávisť voči Putinovi - nič iné nevedia. 

14. Myslia si, že vojnovými rečami proti Rusku zakryjú svoju neschopnosť. Každý, kto chce mier, je pre nich ruský agent - pritom všetci do jedného, počnúc Hegerom a končiac Čaputovou, dostávali prachy z Ameriky. 

15. Dnes splácajú staré dlhy. Idú schváliť judášsku zmluvu s USA a ešte predtým sem chcú navoziť americké armády prostredníctvom NATO. Pritom môžu celé toto vojnové divadlo vetovať.

Na Slovensku chceme suverénnu zahraničnú politiku a nie toto servilné korčokovanie. Žiadne vojská na Slovensku, žiadne zbrane proti Rusku, žiadne "obranné" dohody - MY CHCEME LEN MIER!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/480602333437053