Keď si na seniorov nájdeš čas až o šesť dní

19.04.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Čiže takto sa stará Matovičova vláda o svojich občanov:

1. KEĎ SI NA SENIOROV NÁJDEŠ ČAS AŽ O ŠESŤ DNÍ

V Domove sociálnych služieb v Bratislave, kde sa objavil prípad nakazeného človeka, hrozí scenár z Pezinku. A hádajte, ako to ide riešiť štát. Bude trvať 6 dní, kým prídu a otestujú tam ľudí. Ešte raz slovom - celých šesť dní!

Haló, koľko ľudí ešte musí zomrieť, aby sa vláda konečne prebudila?! Zachytil som, že už aj koaličný poslanec Borguľa zo Sme rodina ide zvolávať kvôli tomuto zdravotnícky výbor - už majú Matoviča a Krajčího zjavne plné zuby aj vlastní poslanci! Mne už dochádzajú slová - takto hazardovať so životmi ľudí?!

Tak čo, pán Matovič, pôjdete za každú vašu obeť zapáliť sviečku pred váš úrad vlády?

2. ČO MÔŽE BYŤ SOCIÁLNEJŠIE AKO OŠKLBÁVAŤ ĽUDÍ Z PRIHRANIČNÝCH OBCÍ

Ľudia, ktorí bývajú v prihraničných obciach, musia podľa najnovšieho nariadenia vlády predložiť každý mesiac test na Covid-19. Jeden test stojí zhruba 50-70 euro, čiže typická štvorčlenná rodinka si mesačne priplatí vyše 200 euro z rodinného rozpočtu.

Tomu sa hovorí pomoc štátu. Naložiť im, že sú hnusní "pendleri" a vyžmýkať ich z peňazí.

3. RÓMOVIA NECH SI PENDLUJÚ A SLOVÁCI NECH CVAKAJÚ

Len pripomínam, že napríklad do maďarskej Rajky sa z Bratislavy presťahovali často chudobnejší ľudia, ktorí nemali peniaze na predražené nehnuteľnosti v hlavnom meste.

A dnes častokrát prichádzajú o príjmy kvôli koronakríze - či už polku platu zhltne OČR-ka alebo im 20% zoberie zastavenie výroby. Alebo prídu rovno o všetko.

A štát im ešte naloží 250 eur mesačne ako bonus, ktorý musia zaplatiť - paráda. Hlavne, že Rómov tu púšťali zo zahraničia ako keby hranice boli korzo. Matovičovi už asi vážne preplo!

4. PRE MATOVIČA SME "PSY" A "SRÁČI" - DAJTE TOMU DRZÉMU DECKU NIEKTO PORIADNU VÝCHOVNÚ

A aké sú odpovede nášho slávneho premiéra na všetky tieto problémy? Napísal status, kde svojich kritikov nazval "múdrosráčmi" a médiá obvinil, že sú vlastnené oligarchami. A dodal, že všetci, čo ho kritizujú sú "psy" a karavána ide ďalej - v preklade, má všetkých na saláme.

Reakcia hodná päťročného fagana, ktorému by mali dať rodičia okamžite spakruky jednu výchovnú a poslať do kľačať do kúta.

5. A KOĽKO BORORO SI SI HUPOL DO SEBA PRED SVOJIM DNEŠNÝM "MÚDROSTATUSOM", IGORKO?

Hovoriť o kritikoch ako o "sráčoch"? To čo už je? Matovič si zjavne myslí, že čím bude vulgárnejší, tým bude ľudovejší a čoraz viac pripomína Jána Slotu po siedmej borovičke.

Lenže aj ten najposlednejší štamgast z miestneho šenku vie, že jedna vec je vulgárne si zanadávať v krčme nad pivom a iná vec je byť vulgárny na verejnosti, keď človek reprezentuje celé Slovensko.

6. ŠTIPNITE MA NIEKTO, TOTO MUSÍ BYŤ SEN - MATOVIČ SA SŤAŽUJE NA SVOJE MÉDIÁ

A keby mal ten Matovič aspoň dôvod na tieto svoje výlevy. Jasné, že médiá vlastnia oligarchovia - Smečko vlastní Penta a Denník N milionári z Esetu. Len pozor, Igorko, aby ťa Eset nezažaloval ako mňa - oni slovo "oligarchovia" nemajú radi.

Pointa je, že teba a tvoju vládu tieto liberálne oligarchické plátky neuveriteľne šetria - ty by si v koži Fica či Pellegriniho nevydržal ani polminúty, keby na teba médiá spustili to, čo na nich.

Oblizujú ťa ako malé dieťa, dávajú ti šancu, tešia sa, že nevládne Smer a len ti nežne naznačujú, že sa správaš ako idiot. A ty do nich na oplátku kopeš ako zmyslov zbavený.

7. ĽUDIA UMIERAJÚ A MATOVIČOVA KARAVÁNA IDE ĎALEJ

Ale nevšímaj si ma, Igorko. Nevšímaj si všetkých tých "sráčov" a "psov", ktorí ťa upozorňujú na to, že umierajú ľudia. Čo ťa je po tom.

Pekne si bežkaj písať dva dni pred termínom program vlády - lebo tak sa to bežne robí. V normálnych stranách máš na to tímy ľudí, ale ty nemáš stranu a tak si to pekne napíšeš sám - lebo to má robiť premiér, keď ľudia umierajú, jasné.

A nezabudni sa vyplačkať na internete alebo zvolaj plačovku. Ty "líder"!

Mŕtvych, ktorí mohli žiť, bude pribúdať a karavána ide ďalej - tak si to myslel, že?




Zdroj:  https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2599686193603277