Krátke správy z domova a zo sveta

21.04.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

1. MATOVIČ CHCE ZATVÁRAŤ OPOZÍCIU

Matovičovým najnovším heslom je "otvárať obchody, zatvárať Smerákov". Ach, to je také demokratické.

Ja len, že Adolfovi Hitlerovi po prevzatí moci trvalo presne štyri týždne, kým si našiel zámienku na zatváranie opozície - začal komunistami.

Tak uvidíme, kým začne Matovič a kedy si konečne nechá narásť adolfúz, tak veľmi by mu slušal.

2. VRCHOL NEZÁVISLEJ POLITOLÓGIE

Programové vyhlásenie Matovičovej vlády je nekonečný blábol na úrovni rozprávok Hansa Christiana Andresena.

Ale politologička Viera Žuborová program označuje za vizionársky a vraj raz budeme vďaka Igorovi stredoeurópskym Švajčiarskom.

Mimochodom, Žuborová je bývalou poslaneckou asistentkou Jozefa Viskupiča, Matovičovho spolustraníka a bratranca. Cítite tú kozmickú objektivitu?!

Toľko k Matovičovmu "Švajčiarsku". To už sa rovno mohli spýtať na názor nezávislého politológa Klusa, bolo by to objektívnejšie.

3. MATOVIČ SI NAŠIEL HOVORKYŇU

Zuzana Čaputová sa až tak podhadzuje Matovičovi, že mu v predstihu zablahoželala k schváleniu programového vyhlásenia vlády, hoci vláda iba pripravila návrh, ktorý musí schváliť parlament. Ups.

Nemáte pocit, že od toho slávneho povolebného rána, kedy sa konala schôdza zástupcov OĽaNO na americkej rezidencii, sa Čaputová správa ako Matovičova hovorkyňa? Žeby Veľký brat nariadil?

4. AMERICKÁ ROPA JE NA HISTORICKOM MINIME - KARMA JE ZDARMA, HOŠI

Americká ropa po prvýkrát v dejinách stratila všetku hodnotu a Američania musia zákazníkom dokonca platiť za to, aby si ju kupovali. Tomu sa hovorí karma.

Vyvolali asi desať vojen kvôli rope. Prijali tonu sankcií a embárg kvôli rope. Zničili kvôli rope životy miliónom. A potom dôjde vírus v kombinácii s retardovaným prezidentom a šup, je po americkej rope. Karma je zdarma, chlapci, karma je zdarma.

5. KEĎ AMERIČANIA ŠÍRIA TEÓRIE, KTORÉ PREDNEDÁVNOM SAMI OZNAČILI ZA KONŠPIRÁCIE

Keď sa v ruských médiách šírila hypotéza, že koronavírus je umelý výtvor z laboratória a mohol by byť americkou biologickou zbraňou, tak sa naše médiá zadúšali zlobou a hypotézu o umelom pôvode vírusu označili za tú najstrašlivejšiu konšpiráciu, bububu.

Odrazu ale sami Američania prišli s verziou, že koronavírus je umelý výtvor a vytvorili ho Číňania - a odrazu, ako mávnutím čarovného prútika, naše liberálne médiá tvrdia, že toto nie je konšpirácia a koronavírus by vlastne mohol uniknúť z laboratória a keď už má byť zlá Čína, tak to je vcelku fajn hypotéza.

Ja len, že takto kráľovsky zo seba urobiť idiota, to dokážu len Američania - a ich médiá na Slovensku.

Milí priatelia,

želám vám veselý deň



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2602020703369826