MUSÍME VYDRŽAŤ ?✊

23.03.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

1. Matovič sa vraj “nepokaká” a ak to bude potrebné, tak buchne po stole a zruší 13. dôchodky. Nech sa radšej nový predseda vlády “nepokaká”, dôchodcom dá pokoj a začne “kosiť” vo sfére bánk, developerov, ale aj takých veľkopodnikateľov, medzi akých patrí aj jeho manželka a jej podobní...

2. Matovič lieta z relácie do relácie, robí tlačovky, na ktorých oznámuje, že o 2 hodiny bude mať ďalšiu tlačovku. Jednoducho povedané, ako opozičný poslanec robil iba tlačovky a ako predseda vlády pokračuje v tom istom. On si naozaj myslí, že jeho tlačovky nás ochránia pred nejakým koronavírusom? Zrejme sa spolieha na to, že koronavírus ovláda slovenčinu. V takom prípade nepochybujem, že Slovensko bude obchádzať na tisícky kilometrov.

3. Kde bol Matovič doteraz? Počas predvolebnej kampane som od neho ani raz nepočul slovo - koronavírus. Zaujímali ho akurát jeho “verní” voliči z osád, Francúzsko a Cyprus. Podľa neho mala slovenská vláda zakročiť už v čase, keď si tento “zodpovedný” Matovič veselo lietal po Európe ✈️ Určite sa takto pripravoval na pandémiu.

4. Matovičova koalícia “snov” je ešte zvláštnejší výjav ako som si myslel. Sulík má ekonomický plán na krízu. Škoda, že v tom pláne myslí iba na podnikateľov. Boris Kollár iba ďakuje. Dajme tomu, že aspoň niekto si všimol čo urobil Pellegrini a jeho vláda, aj keď iba čas ukáže do akej miery je to iba mediálne bla bla bla. Remišová, tá nevie čia je. Len nech ju už pustia k eurofondom a viac nepotrebuje. Nezabudnime ani na “neriadené strely”, ktoré má Matovič v klube - Kresťanskú úniu. S tými si ešte užije hlavne Boris Kollár, ktorému od kedy sa stal predsedom parlamentu, nevedia prísť na meno síce nepodstatní, ale predsa takmer 7%ní progresívci na čele s Bihariovou ?

5. Ak ste došli až k tomuto bodu, bude aj vám jasné prečo na záver posledného prejavu Peter Pellegrini povedal: “Boh ochraňuj Slovensko!” ?? Držte sa priatelia a prosím Vás dávajte na seba pozor ?



Zdroj: https://www.facebook.com/risoeliassmersd/posts/195165808592655