Denník SME dnes naplno odhalil tvár slovenskej liberálnej pravice

02.01.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Denník SME dnes naplno odhalil tvár slovenskej liberálnej pravice.

Hrajú sa na slušných a pritom sú to len obyčajní grobiáni plní komplexov a nenávisti.

SME POTVRDILO, ŽE ČAPUTOVEJ PREJAV BOL PLNÝ HEJTU PROTI SMERU

Čaputová sa tvári ako ňuňuňu, pečie buchty a hľadí na nás pohľadom ranenej srnky. Ale všetky tie jej úlisné rečičky v sebe skrývajú skrytý nenávistný odkaz, ktorý dešifruje aj lepšie cvičený orangután.

A áno, dokázali to aj v SME, keď o jej novoročnom prejave píšu - "Čaputová vyzvala odstaviť Smer". A vraj to je správne - uzatvára svoj titulok táto nekonečne nezávislá a objektívna penťácka tlačovina.

Totálne bahno žurnalistiky.

PREMIÉRA NAZÝVAJÚ "NEOKRÔCHANÝM ODROŇOM" A NÁS BUDÚ NAPOMÍNAŤ, ŽE ŠÍRIME HEJT

Čaputová sa tvári, ako je zlé, keď sme k sebe hrubí a výsmešní. A pár minút na to v SME napíšu, že predseda vlády je "neokrôchaný odroň".

Ja len, že títo nám idú vyčítať, že sme ostrí, keď o ich milovanej fešande hovoríme, že je Barbie a blondínka.

Naposledy mi Havran nadával do stoky a potkanov, do Roberta Fica kopú už roky primitívne ako posledný feťák zo sídliska a premiéra nazývajú ako ožrani zo štvrtej cenovej.

Ale nás budú potom napomínať, že k najvyšším ústavným činiteľom sa máme správať s gloriolou ako k Márii Terézii. Pokrytci!

Neverte im ani slovo, keď moralizujú. Zaslúžia si presne taký prístup, aký dostávajú odo mňa. Za ten svoj hejt si zaslúžia len pohŕdanie a výsmech. Vrátane tej ich Čaputovej.

V DENNÍKU SME ZABUDLI, ŽE NIE SME AMERIKA - MY SME PARLAMENTNÁ DEMOKRACIA

V SME nevedia prežiť, že dnes mal príhovor aj Peter Pellegrini ako predseda vlády. Lebo vraj "prezidentka je štát, kým premiér je iba úradník".

Ja len, že chlapcom hlúpučkým zjavne ušlo, že Slovenská republika nie je prezidentský systém ako USA, ale parlamentná demokracia, v ktorej exekutívu drží v rukách vláda a jej predseda. Na základe mandátu od parlamentu.

PREZIDENTKA MÔŽE TAK AKURÁT PIECŤ BUCHTY

Prezident môže tak akurát ochkať, jajkať, tváriť sa ustarostene a piecť buchty. Predseda vlády je zodpovedný za výkon moci na Slovensku. Tak nech tu netrepú, že Čaputová je jediná, kto má právo na výročie vzniku republiky rozprávať. Naopak - kľúčové je, čo si myslí vláda.

Je úplne jedno, čo si myslí o Slovensku Čaputovej speechwriter Leško a čo panička strojene prečíta. Ďaleko dôležitejšie je, čo hovorí premiér.

PELLEGRINI DAL DNES ČAPUTOVEJ LEKCIU Z POLITIKY

A Pellegrini dnes zdôraznil presne to, čo zdôrazniť mal - sociálny rozmer, úspechy Slovenska za 27 rokov a výzvy pre náš štát do budúcnosti. Presne to, čo duo Čaputová /Leško úplne opomenuli, lebo sa potrebovali odbaviť na "odstavovaní Smeru".

"Nadstranícka" prezidentka to zase pohnojila ako malé dievča a Pellegrini jej ukázal, čo je to štátnicky prejav. Bez hejtu, bez útokov, bez kopania do Slovenska - zato s víziou a ľudským prístupom.

ROBIA Z NÁS EXTRÉMISTOV, NO EXTRÉM SÚ ONI

SME dnes naplno ukázalo, že stojíme proti zlu, ktoré sa nezastaví pred ničím.

Budú z nás robiť extrémistov, no sami sú liberálni extrémisti.

Budú z nás robiť tých nenávistných a neslušných, no sami šíria voči Smeru takú oplzlú nenávisť, že to nemá na Slovensku obdoby.

Budú z nás robiť zlo, aby zakryli, že oni sami sú to zlo, ktoré ubližuje Slovensku.

VEDÚ VOČI NÁM VOJNU - A MY SA MUSÍME BRÁNIŤ

Dnešok odhalil ich pravú tvár. Vedú voči nám vojnu. A chcú, aby sme sa sami nežne poukladali na zem, tíško odfukovali a nechali sa mlátiť.

Nie, nie, trdielka, za tie vaše hejty vždy schytáte naspäť. Na to sa môžete spoľahnúť ?


poslanec NR SR Ľuboš Blaha


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2504100033161894