Dúfam, že reštaurácia, ktorá nechala kvôli mne otvorené až do polnoci, nedostane pokutu!

09.10.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Keby som nevedel, aký zlý úmysel má vo všeobecnosti slovenský bulvár, povedal by som iba, že jeho správy majú rovnakú kvalitu a pravdivosť ako slávne rádio Jerevan.

Plus jeden deň už druhý deň rieši, či som bol alebo nebol na nejakých narodeninových oslavách. Keďže nevedia nič zistiť, tak s veľkým krikom oznamujú, že som bol „odhalený“ v reštaurácii na „romantickej večeri“, že som niesol „kvety“, že som odišiel „pod rúškom noci“ a aby tomuto príbehu dali šťavu, pri fotografiách uvádzajú aj čas mojej večere „23:41 h“ a odchodu „23:53 h“. Čo sleduje denník Plus jeden deň? Prečo tvrdím, že má zlý úmysel? 

Nuž, po prvé, že Fico sa v noci (23:40 h) fláka po reštauráciách, že reštaurácia určite kvôli nemu mala otvorené aj po 22:00 h až do polnoci, čo je zakázané, že som sa skrýval a potom utiekol pod rúškom noci.

Aká je pravda? Bol som na rýchlej večeri bez kvetov so začiatkom o 18:00 h a odchodom o 18:50 h. Pred nikým som sa neskrýval a ani som neodchádzal o polnoci pod rúškom noci. Čo Vám mám viac povedať? Ospravedlňujem sa reštaurácii, že môže mať kvôli týmto klamstvám problémy a verím, že sa majitelia reštaurácie ohradia rovnako ako ja.




Zdroj: https://www.facebook.com/robertficosk/posts/1521002701417080