Aj v mene mojich kolegov v SMERE - SD vyslovujem rodine generála Milana Lučanského úprimnú sústrasť

01.01.2021 Články Články

Keby sa to, čo sa stalo generálovi Lučanskému, stalo akémukoľvek Rómovi, Černochovi alebo novinárovi bez akýchkoľvek zásluh, celé Slovensko a EÚ by boli hore nohami a Sorosovi otroci by volali do zbrane!

Aj v mene mojich kolegov v SMERE - SD vyslovujem rodine generála Milana Lučanského úprimnú sústrasť. Je hrozné, že generál Lučanský sa stal prvou obeťou politických represálií Matovičovho polofašistického režimu na Slovensku. Ľudia sa posielajú do väzby bez dôvodov na základe udaní nedôveryhodných kajúcnikov a toto všetko slúži len politickým cieľom. 

Obeť generála Lučanského otvorí verejnosti oči a bude mať ďalekosiahly dopad na vývoj slovenskej politiky. SMER - SD nechápe, čo p. Kolíková ešte robí na Ministerstve spravodlivosti, prečo mininister vnútra nezačal prešetrovať zodpovedných vyšetrovateľov z NAKA a prečo konečne nový generánly prokurátor nerobí poriadok na totálne nedôveryhodnej špeciálnej prokuratúre. SMER - SD rovnako očakáva, že aj najhlúpejší a najagresívnejší novinári, ako bol napr. redaktor TV Markíza na dnešnej TK Roberta Kaliňáka, sa začnú potichu vytrácať. Keby sa to, čo sa stalo generálovi Lučanskému, stalo akémukoľvek Rómovi, černochovi alebo novinárovi bez akýchkoľvek zásluh, celé Slovensko a EÚ by boli hore nohami a Sorosovi otroci by volali do zbrane. Je najväčšou tragédiou, že pri smrti generála Lučanského nie sú zodpovední politici, policajti, prokurátori a novinári ticho, ale ešte agresívne štekajú. Toto si generál Lučanský za svoj celoživotný boj so skutočnou, nie vymyslenou, mafiou naozaj nezaslúži.




Zdroj: https://www.facebook.com/robertficosk/posts/1590270787823604