Krásny deň z parlamentu, priatelia, len pár poznámok k ostatným dňom

17.06.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Je fascinujúce sledovať, ako sa koalícia vytešuje, že minister vnútra v hlasovaní o nedôvere dostal podporu "až" 72 poslancov. Koalícia disponuje vyše 90 hlasmi, no nech rátam, ako rátam, akosi - nevydalo. 

2. Mikulcovi ukázali figu borovú Kollárovci aj kopa ďalších. Hejtujú ho poslanci Sme rodiny, SaS-ka pri ňom prevracia oči, všetkým tam smrdí... A on sa, trdielko, rehlí, aký je úspešný. 

3. Dvojdňová schôdza parlamentu ukázala, že Mikulec je symbolom rodinkárstva a policajného teroru. Nevie obhájiť ani len svoje vzdelanie, ani len svoje hodinky - on nevie, ani že je.

4. Nevyvrátil jediné podozrenie, nikto sa ho nezastal a jediné, čo sme si od koalície vypočuli, bol jeden z nervových záchvatov Igora Matoviča, ktorý sa došiel vyplakať do parlamentu a popri lámaní hlásku nás ohadzoval vreckovkami. Úplné dno. 

5. Držia sa už len na vlásku, ich koniec sa blíži a náš tlak bude pokračovať. Preferencie sa im rútia dole, referendum sa blíži a oni sú totálne rozhádaní. 

6. To nie sú ministri, to sú trosky. Celá tá ich salarabanda pôjde dole. Aj s púťovým kazateľom, ktorého majú na čele. 

7. Medzitým prezidentka Čaputová na Globsecu kompletne zradila národno-štátne záujmy Slovenskej republiky a vyhlásila, že Slovensko by v EÚ nemalo mať právo veta. 

8. To by znamenalo, že nám sem navozia toľko migrantov, koľko bude úradníčkom v Bruseli hrdlo ráčiť. Znamená to, že sa premeníme na niečo ako Oklahomu v Spojených štátov - možno nám raz zakážu aj reprezentovať Slovensko v hokeji, už budeme len European Union. Pripravte sa. 

9. A Čaputová tlieska. Ona k tomu ešte aj vyzýva. K tomu, aby nás premenili na protektorát. K tomu, aby o nás rozhodovali Nemci s Francúzmi. 

10. Myslím, že keby túto pani stretol Ľudovít Štúr, ktorý celý svoj život bojoval za národnú suverenitu - tak si odpľuje. 

11. Rozkošné bolo aj stretnutie pani Čaputovej s americkým prezidentom Joe Bidenom na summite NATO. Panička, ktorá si tu urobila z rúšok náboženstvo, si na fotenke hrkúta s potešeným deduškom, ktorý jej pozerá kade-tade, bez rúška a bez odstupu - však čo. 

12. Ja len, že tuná doma na Slovensku pani Čaputová v rúšku ešte aj vonku ovoniava kvetinky. Ale keď môže mať fotečku s Bidenom, tak sa tam pretŕča bez rúška ako zaľúbená žabka a kašle na všetky protipandemické opatrenia. Pokrytecké a falošné. Ako vždy. 

13. Ešte posledná poznámka. Oklamali pápeža. Asi tak sa dá zhrnúť tohtoročný karneval militarizmu, ktorý na Slovensku pracovne nazývajú Globsec. 

14. Pápež, ktorý celý život bojuje za chudobných a za mier, rečnil na summite vojnových štváčov, ktorí celý život bojujú za bohatých a za vojny. Smutné. Snáď mu to raz niekto pošepne. 

15. Milí priatelia, dnes v parlamente predložíme zásadné opatrenie ohľadom očkovania detí - to, čo tu páchajú, sa už viac nedá tolerovať. Zastavme očkovanie detí! Bojujeme, ako vieme!

Krásny deň vám všetkým prajem



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2980417605530132