Matovič zmenil svoju komunikáciu!

17.03.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Klobúk dole. Najnovšie nehovorí nič. Iba prstíkuje. Ako kedysi ten kamarát, čo mal Raťafák plachta, ako sa to volalo? Ruky-rukaté? 

1. Asi ste si to dnes v paláci všimli. Igor Matovič začal namiesto statusov vysielať nejaké čudné signály v posunkovej reči. Statusy mu zatrhli a tak na stretnutí s prezidentkou Čaputovou vystrkoval prstíky. 

2. Chvíľkami som mal pocit, že do paláca došiel Eminem a chce nám predviesť svoj najlepší hip-hop. 

3. Najlepší bol ten palček s malíčkom - schválne som si pozrel význam tohto gesta. Haiťania takto vyjadrujú, že je "všetko v poriadku", v Rusku týmto odkazujete "zavolaj mi späť"... A v Karibiku takto, citujem, "ponúkate dievčaťu intimitu".

4. Neviem, čo tým chcel naznačiť Matovič pani prezidentke, ale keďže na Slovensku zjavne nie je nič v poriadku a odkazy na telefonovanie nedávajú zmysel, možno to dal Igor po karibsky.

5. Pán premiér zjavne uchopil stretnutie u prezidentky ako rande a ponúkol "dievčaťu intimitu". Ach, koľkej romantiky. Gratulujeme, škoda, že nepriniesol aj kvetinky. Či slivkový koláč. 

6. Ja vám do toho nechcem kecať, pán premiér, ale keď už teda chcete zapôsobiť na dámu, tak keď sa privítate a idete si sadnúť, tak ju necháte posadiť sa prvú - človek nemusí byť viktoriánsky džentlmen, toto vedia aj priemerní kominári. 

7. Ale možno keď to dávaš na hip-hopera, tak slušnosť musí ísť stranou, neviem. A tak si náš slovutný a urodzený premiér lofol na stoličku ako kompletný buran a pekne veselo počkal, kým si sadne aj pani prezidentka - aké šarmantné. 

8. Výsledky stretnutia ešte nepoznáme, možno Matovič usporiada tlačovku a ukáže nám prstíkmi, o čom sa rozprávali. Skúsime si dovtedy naštudovať posunkovú reč. 

9. A dúfam, že Slovensku oznámi, prečo už polka Európy pozastavila očkovanie AstraZenecou, dokonca aj Nemecko, Švédsko či Francúzsko, ale nám nestačí, že zomrela 38-ročná učiteľka. 

10. My sa ďalej ideme tváriť, že AstraZeneca je najsladší cukríček a každý, kto má obavy, je konšpiračná hoaxerská obluda. Ja len, že v tom prípade sú konšpiračné obludy v polke Európy a hoaxy šíri aj Nemecko a Francúzsko. Mrzuté. 

11. Matovič by nám v posunkovej reči mohol vysvetliť aj to, či skutočne odmietli 2,8 milióna dávok Pfizeru. Ja mu za to nechcem nadávať, ale však nech sa pochváli, takého hrdinu ešte antivaxeri nemali. 

12. Keď už sú teda vakcíny tie "zbrane", či ako to hovoria slovenskí ministri, tak vlastne Matovič týmto statočným gestom zachránil 1,4 milióna životov. Dobre tomu rozumiem? Nemusíš nič hovoriť, Igor, iba sa usmej a ukáž prstíkmi víťazné V-éčko - my už pochopíme. 

13. A mohol by si okomentovať aj to, ako slovenská polícia pokutuje bezdomovcov za to, že nie sú doma. To je úplne úchvatné, na to musel prísť osobne Mikulec, takéto perly ducha môžu vymyslieť len tí najmúdrejší z nás. 

14. Chlapci, ja vám nechcem boriť sebavedomie, ale pointa bezdomovectva je to, že tí ľudia nemajú domov - keď ich skásnete o stovečku za to, že nie sú doma, obývačku im to nepostaví. Blik.

15. Bolo by sa toho Matoviča na čo pýtať. Škoda, že najnovšie len prstíkuje. A do médií posiela svojho najoddanejšieho šéfa klubu Šípoša, ktorý je na svojho šéfina taký pyšný, že už týždeň nedal nič na internet, že od dojatia sa mu dnes v rádiu skoro zlomil hlas. 

Igor mu dnes určite ukáže - palec hore. Takéhoto služobníčka ešte Slovensko nevidelo. To musí byť normálne, že nový živočíšny druh: zadkolez šipoidný. Blahoželáme OĽaNO, radosť ich sledovať.

Vážený pán premiér, 

prosím, nemohli by ste už predstúpiť pred národ a ukázať palček dole? Nič viac netreba. Pochopíme, že končíte. Len to už konečne urobte - pokojne aj prstíkmi. 

Nič nehovorte. A vypadnite. To bude ten najkrajší hip-hop v dejinách.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2902789366626290