Na Markíze dávali, že vraj Roberta Fica, Petra Pellegriniho a Ľuboša Blahu renomovaní vedci usvedčujú z klamstiev o očkovaní

14.10.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Z ich strany ide o učebnicový hoax. 

1. Markíza si chce zjavne zaslúžiť tie milióny, ktoré dostáva od štátu na vakcinačnú propagandu. A tak nekriticky preberá politické nezmysly od ministerstva zdravotníctva. 

2. Tak si to rozoberme. V skutočnosti sa pýtali podnikateľa Čekana a biochemika Klempu - ani jeden z nich nie je lekár. Na rozdiel od virológa Jána Lakotu z SAV, ktorý je rešpektovaný lekár aj vedec. A ten tvrdí presný opak toho, čo tuná propagandistické oddelenie Pfizeru. 

3. Zvláštne, že na Markíze nedajú priestor skutočnému odborníkovi, ale radšej sa nechajú predvádzať pochybných podnikateľov, ktorí by nezaočkovaných ľudí najradšej posielali do vyhnanstva do Afriky. Pakujú si vačky a boja sa pravdy.

4. Môj výrok bol, že z vakcíny hrozia vedľajšie účinky a len na Slovensku je hlásených vyše 1000 vážnych prípadov. Čerpal som z oficiálnych štatistík ŠÚKL. 

5. Mimochodom, hovoríme o tom Baťovej ŠÚKL-i, ktorý celé týždne tvrdil, že vakcína AstraZeneca je bezpečná - a dnes už všetci vieme, že z nej hrozia krvné zrazeniny a už ju aj stiahli. 

6. Situácia s vedľajšími účinkami je teda pravdepodobne ďaleko horšia ako ŠÚKL uverejňuje. Len pripomínam, že len v Európe je hlásených takmer milión vedľajších účinkov - najviac ich má Pfizer. 

7. A v Holandsku je hlásených neúmerne vyšší počet úmrtí - u nás evidujeme už celé mesiace iba štyri úmrtia, pretože žiaden patológ si nedovolí napísať ako príčinu smrti očkovanie - roztrhali by ho na kusy.  

8. A keď vám náhle po očkovaní zomrie niekto v rodine, tak si to nevšímajte - vždy sa nájde nejaká iná príčina. Zrazil ho neviditeľný kamión, alebo ho uniesli marťania. 

9. Čokoľvek, hlavne nech tam nie je žiadna súvislosť s očkovaním. Však miliardy tečú. V štúdii v odbornom časopise Vaccines o tom otvorene písali - to, čo sa hlási, je len zlomok z toho, koľko je reálne prípadov.

10. No dobre, vtipné na tom je, že môj výrok vlastne potvrdili aj Lengvarského žoldnieri. Pardon - vedci. Zapredané médiá písali, vraj strašíme a vraj sú to klamstvá. Čiže - nie nestrašíme. A nie sú to klamstvá. 

11. Hovoríme pravdu, len sa im to nehodí. Tak ja, ako aj Robert Fico. Klamú akurát tak oni, že vraj odhovárame od očkovania, čo je nezmysel - my chceme dobrovoľnosť, to je celé.

12. Laureát ceny ESET-u z roku 2019 Boris Klempa voči môjmu výroku namieta len to, že nikto nikdy netvrdil, že vakcíny nemajú vedľajšie účinky. Zjavne žije na inej planéte. 

13. Celé Slovensko tu celé mesiace počúva, že vakcína je úsmev, sloboda a že môžeš vyhrať v lotérii pol milióna, ak si dáš včeličku. O vedľajších účinkoch sa dozviete možno vtedy, ak sa preklikáte na 73.stranu nejakého úradného vestníka. Ako - nebláznime.

14. Klempa zároveň tvrdí, že potenciálne riziká Covidu sú horšie ako v prípade vedľajších účinkov vakcín. To je však klamstvo - prinajmenšom v prípade detí do 18 rokov to neplatí, dokázali to britskí vedci. 

15. V prípade mládeže je niekoľkonásobne väčšia šanca, že dostanete vážne ochorenie srdca z vakcíny ako to, že skončíte s Covidom v nemocnici. A Klempa to vie. Prečo teda očkujeme aj mladých? 

16. Podľa najnovších výskumov, ktoré sa robili na 68 krajinách sveta, neexistuje súvislosť medzi mierou zaočkovania a šírením Covidu. 

17. K tejto časti môjho statusu sa z nejakého čudného dôvodu Lengvarského žoldnieri nevyjadrili. Pretože to nesedí do propagandy. Boja sa vedeckých výskumov, ničia im tie ich mýty.

18. Ľudia majú právo zvažovať, či chcú podstúpiť experimentálny medicínsky zákrok, pri ktorom hrozia vedľajšie účinky - nič iné netvrdíme. 

19. Citujeme renomovaných vedcov a lekárov ako je MUDr. Ján Lakota, CSc., s ktorými sa rôzni čekanovia a sabakovia boja ísť do odbornej verejnej diskusie. Citujeme nositeľa Nobelovej ceny Montagniera a štúdie z karentovaných časopisov. 

20. Robíme len to, čo je normálne v každej racionálnej diskusii. Pohľady pre a proti. Lenže to sa v našom covidovom stredoveku zakazuje a púšťajú na nás inkvizítorov a exorcistov, aby ukázali, že nás treba upáliť. Sú v tom totiž šialené prachy.

Nenechajte sa oklamať, priatelia. O vakcínach proti Covidu musíme otvorene diskutovať. Nikoho od ničoho neodhovárame. Chceme len slobodu. A pravdu. 

Na Markíze našu reakciu nezverejnia, médiá si kúpila Hegerova vláda a farmafirmy. Prosím, priatelia - ZDIEĽAJTE. Je to naša jediná šanca.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/414377196726234