Robert Fico odkázal holandskej europoslankyni Sofii Veldovej, nech tu neotravuje a nech si ide zahúliť jointa späť do Amsterdamu

23.09.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Bravó!

1. Myslím, že Robert Fico to tejto holandskej liberálnej extrémistke povedal ešte veľmi zdvorilo.

2. Takto hlúpo a arogantne ako holandská liberálka sa tu nerozkrikovali ani aparátčici z Moskvy počas bývalého režimu a vtedy to vraj bola éra neslobody. A čo tu potom máme teraz? 

3. To, čo na Slovensku spáchala delegácia Európskeho parlamentu, bude mať nedozerné následky voči celej EÚ.

4. Delegácia EP na čele s Veldovou za dva dni tak zruinovali dôveru Slovákov v európske inštitúcie, že to sa za posledných desať rokov nepodarilo ani tým najtvrdším euroskeptikom. Tete do Amsterdamu posielame ironickú cenu Nigela Faragea. 

5. Možno si pamätáte, táto istá liberálna delegácia z Európskeho parlamentu tu bola aj po vražde Kuciaka a kopala do našej vlády. Vtedy nemali problém stretnúť sa s lídrami opozície, tentoraz sa s opozíciou nestretli. Toľko k ich objektivite. 

6. Oni sem proste len prišli potliapkať po ramene pravicovú vládu, ktorá im slúži. Lebo takéto vazalské vlády európski liberáli potrebujú. Vlády, ktoré zrádzajú národné záujmy a zotročujú Slovákov.

7. Čo tam potom, že kvôli Hegeromatovičovej vláde zomrel Milan Lučanský. Čo tam po mafiánskom systéme narafičených udavačov. Čo tam po účelových zmenách zákonov, aby sa zbavili generálneho prokurátora.

8. Holandská liberálka tlieska a otvorene vyjadruje podporu policajnému šéfovi Hamranovi. Zhodou okolností tomu Hamranovi, ktorý sa pred voľbami motal okolo liberálnej PS/Spolu. Liberálna mafia zariadila.

9. Viete, čo je zač naša drahá Sofia? Podvodníčka, ktorá si nechala preplácať hotely, v ktorých nebývala. Extrémna slniečkarka, ktorá sem chcela počas migračnej krízy navoziť tony moslimov. 

10. Nenávidí Roberta Fica, pretože ten v Európe zatrhol migračné kvóty, a preto doňho kopala aj v roku 2018... a dnes preto oslavuje zločineckú slovenskú vládu, ktorá nemá iný program ako nenávisť voči Ficovi.

11. Presne takéto predpojaté, hlúpe a extrémistické delegácie z EP som mal na mysli, keď som o takýchto európskych politikoch hovoril v roku 2019 ako o bande luzrov. 

12. Vtedy mi za to došiel verejne vynadať dokonca aj premiér Pellegrini, pamätáte, na európskom výbore. Dnes už aj on vidí, čo sú európski neoliberáli zač. Dobré ránko, Peter.

13. Európsky parlament sa správa ako zmyslov zbavený. Od rána do večera kopú do Ruska. Nenávidia strednú Európu. Zúrivo presadzujú ideológiu neoliberalizmu. 

14. A najnovšie úplne nepríčetne kopú do Kuby. Že im nie je hanby! Izolujú sa na všetkých frontoch a sú akurát na smiechu Veď povedzte, kto by bral vážne nenávistných podvodníkov ako Sofia Veldová?

15. A najviac sa mi páči, keď nám z Bruselu na naše sťažnosti odkazujú, že nebudú komentovať "živé kauzy". Hlavná vec, že po Kuciakovi sem nabehli a mudrovali, aj keď prípad bol len na začiatku vyšetrovania. Takíto sú to pokrytci. 

Áno, Sofia, daj si doma jointa. Zhúl sa pod obraz boží. Nech na chvíľu zabudneš, akú hanbu robíš Holandsku a celej Európskej únii. 

Slovensko ti odkazuje - už sa nevracaj!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/399994861497801