Škandalózne odhalenie! Lynčovanie opozície za štátne?

14.03.2022 Články, Facebook Články, Facebook

TV JOJ spustila lynč na mňa a na Roberta Fica. Zhodou okolností TV JOJ dostala od vlády vyše 20 miliónov EUR. Už chápete, o čo ide? 

1. Zrátajme si to. Dibáková pred pár dňami zakázala moju účasť v relácii Na hrane a živočíšne zaútočila na Smer. Zároveň propagovala eseťácky diskreditačný zoznam.

2. Ďalšia redaktora TV JOJ Jabůrkova na nás takisto systematicky útočí a ako jedna z prvých urobila Gerulate reklamu a zvulgarizovala Trnkov zoznam. 

3. Predtým o mne iný redaktor TV JOJ Migaľ šíril hoax, že som v minulosti obhajoval obrannú dohodu s USA - a potom sa zistilo, že zhodou okolností bol s Naďom v USA na slávnej ceste v októbri. 

4. A asi si ešte spomeniete, ako TV JOJ pred voľbami uverejnila krimiseriál Za sklom, v ktorom šírila proti Smeru primitívnu propagandu. Zjavne sa nás potrebovali zbaviť. 

5. Dnes sa do nás obul ďalší novinár, spojený s TV JOJ, Arpád Soltész, známa firma, ktorá Slovákov označila za "čvargu z východnej Európy". 

6. Svoj dnešný článok Soltész nazval "Slovensko sa musí zbaviť zradcov" a pod ním vycapil moju fotku. V článku medzi "zradcov" zaradil mňa, Roberta Fica či Eduarda Chmelára. 

7. Keďže máme ľavicové názory a nešírime nenávisť voči Rusku, tak odporúča, "aby nás ľudia nezdravili, neprijímali od nás podanú ruku, neposkytli nám žiadnu službu alebo tovar a ani žiadnu pomoc". Číra nenávisť. 

8. A teraz si položme kľúčovú otázku - kto za týmto celým stojí? Zjavne nejde o izolovanú epizódu, ale cielenú a systematickú nenávistnú kampaň. Kto má taký eminentný záujem zničiť Smer? 

9. Vlastníkom TV JOJ je finančná skupina J&T. To nie je nič prekvapivé. Väčšinu liberálnych médií, ktoré nenávidia Smer, vlastnia rôzni milionári a finančné skupiny - od eseťákov cez Pentu až po Sorosa.

10. A áno, logicky, multimilionári robia všetko preto, aby zničili ľavicové strany. Tak to je všade. Prečítajte si knihy Noama Chomského alebo aspoň moju knižku Matrix kapitalizmu, aby ste do detailov zistili, ako to funguje. 

11. Ale toto nie je len o klasickej neoliberálnej nenávisti multimilionárov proti ľavici. J&T je prepojená priamo s Matovičovcami. A to je prípad pre prokuratúru. 

12. Podľa inšpekcie MV SR, citujem, "dve rôzne banky upozornili v roku 2015 kontrolný orgán na viaceré podozrivé bankové operácie Pavlíny Matovičovej. V uznesení sa tiež spomína nákup zmenky J&T Private Equity." Hovorí sa o ohromných prachoch. 

13. A zhodou okolností štátny Tipos, ktoré ovláda Matovičovo ministerstvo financií, plus ďalšie rezorty OĽaNO, naliali do televízie J&T milióny EUR - odkedy je Matovič pri moci, je to vyše šialených 20 miliónov. 

14. Pozrite si Centrálny register zmlúv, nahoďte jojkársku MAC TV a odpadnete. Len pred pár týždňami takto od Tiposu Jojka dostala 1,2 milióna, v októbri to bolo vyše 5 miliónov, v auguste priamo od Matovičovho ministerstva takmer milión. Je to štátna korupcia? 

15. Ja len, že potom sa čudujeme, že Naď si vyberá svojich súperov do diskusie a Dibáková hejtuje Smer a Blahu... Vždy, keď hľadáte pravdu, sledujte tok peňazí. 

Milí priatelia, 

Matovič chce zničiť Roberta Fica a mňa. Chce zničiť Smer. A všetko nasvedčuje tomu, že na to zneužíva médiá, ktoré dotuje z peňazí daňových poplatníkov. 20 mega. To je škandál ako Amerika. 

Verím, že generálna prokuratúra bude konať, lebo toto z pohľadu zákona nie je na hrane - ale ďaleko za hranou.




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/508707447293208