Ten pocit, keď nevieš priznať prehru a kopeš okolo seba ako ohrdnutá nevesta

10.03.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Kauza Vietnamec odhaľuje, ako funguje neoliberálna politicko-mediálna mafia a ako ovláda Slovensko:

1. Základné fakty: Monika Tódová je posadnutá Robertom Kaliňákom, neopätovaná láska je pohroma, srdiečko bolí, takýchto ohrdnutých Moník je na svete určite kopa, no len tuto tá naša píše pre Denník N.

2. Problém nastáva, keď takáto ohrdnutá Monika začne zneužívať svoj vplyv novinárky na to, aby robila nenávistnú politiku. Chodí vrieskať na tlačovky Smeru, nadáva, prerušuje, pácha výtržnosti. Vtedy to už začne byť riadne trápne.

3. Je to však ďaleko horšie. Keď roky klamete a potom sama Generálna prokuratúra rozhodne, že ste Kaliňáka krivo obviňovali z únosu Vietnamca, je najvyšší čas stiahnuť chvostík, zašepkať "sorry" a aspoň na mesiac sa odpratať na nejakú dovolenku, trebárs zase so sudkyňou Pamelou Záleskou. Veď láska súdy prenáša.

4. Ale nie - našou Monikou ďalej lomcuje nenávisť. A najnovšie obviňuje dokonca Generálnu prokuratúru na čele s Marošom Žilinkom, bývalým štátnym tajomníkom za KDH a Lipšicovou dvojkou, že v prípade únosu Vietnamca rozhodli zle. 

5. Monika rúbe hlava-nehlava - aj do svojich, ak si neplnia domáce úlohy a nelynčujú politikov Smeru. Len si predstavte, že by Generálna prokuratúra rozhodla o Kaliňákovej nevine v čase, keď jej šéfoval Čižnár - to by tu robili ďalší majdan. A bolo by All for Vietnam.

6. Tu ale nastáva niečo, čo by sa v parlamentnej demokracii diať nemalo. Vyšetrovanie Generálnej prokuratúry otvorene spochybňuje vládne OĽaNO a zvoláva parlamentný výbor, kde si volá Žilinku na koberček. 

7. Zvláštne, že pri obvineniach generála Milana Lučanského žiaden výbor nezvolali a výzvy opozície odmietali. A nakoniec generála uštvali k smrti. No v prípade nejakého vietnamského gaunera sa idú aj rozkrájať, len aby to celé spolitizovali.

8. Čo je ale osobitne podozrivé, to je meno politika, ktorý sa pri zvolávaní výboru primárne angažoval. Podpredseda parlamentu Gábor Grendel. Ten istý Grendel, ktorý je dlhoročný dobrý kamarát Moniky Tódovej, o čom svedčí aj ich sladké sms-hrkútanie, ako mu Monika držala palce vo voľbách a tak. 

9. Tak si to zrátajme: Monika je posadnutá Kaliňákom a zhodou okolností jej kamoš v politike Gábor zariadi, aby sa zvolal výbor, kde idú vypočúvať Žilinku, že si dovolil rozhodnúť inak, ako chceli. Tá náhodička.

10. Ja len, že presne takto fungujú mafie. Majú svoje chápadlá v politike, v médiách, vo vyšetrovací orgánoch, všade. A spoločne vytvárajú tlak na tých, ktorí sú pre nich nepohodlní. V Taliansku majú Cosa Nostru, u nás máme Tóda Nostru.

11. Len doplním, že Monika Tódová bola na dovolenke so sudkyňou, ktorá poslala do väzby generála Lučanského. Toho generála, do ktorého Tódová neľútostne kopala a klamala o ňom, až sa prášilo. Žeby pokyn od niekoho, kto sa potreboval zbaviť bojovníka proti mafii? 

12. Mimochodom, Monika Tódová sa vďaka svojej agresívnej a jednostrannej žurnalistickej činnosti (eufemizmus pre ohováranie a hejt) dostala k bytu v najluxusnejšej časti Bratislavy, kde bývajú najväčší milionári. Keby Bašternák nesedel v base, tak sú skoro susedia. Gratulujeme. V Denníku N asi boli prémie. 

13. A táto podozrivá osôbka dnes organizuje pohon proti Kaliňákovi a Smeru. Človek nemusí byť Hercule Poirot, aby sa spýtal, či tým niekomu neslúži. A či nepracuje pre nejakých oligarchov. Alebo pre nejaké OĽaNO. A tak. 

14. Smutné na tom je, že kauza Vietnamec očiernila nielen Kaliňáka a Smer, ale celé Slovensko. Zbabrali to Nemci a zo Slovenska vďaka Tódovej urobili obetného baránka. Tódová, Grendel, Matovič a ďalší by sa mali ospravedlniť nie Kaliňákovi, nie Smeru, ale celému Slovensku.

15. Namiesto toho ďalej prskajú. A najnovšie robia triedneho nepriateľa zo Žilinku. Toto sú obyčajné mafiánske praktiky. A Grendel by mal ako prvý vysvetľovať svoje kontakty na Tódovú, na Lipšica a na ďalšie chápadlá chobotnice.

Smer sa im podarilo očierniť, generála Lučanského sa zbavili navždy, majú fajnové bytíky a super dovolenčičky so sudkyňami, ešte aj ocenenia z americkej ambasády - komu je lepšie než takýmto Monikám. 

Kiež by si na ňu Kali spomenul na MDŽ a poslal jej kvetinku, možno by už toľko neprskala




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2897198667185360