Toto nevymyslíš, to je Slovensko v ére Matoviča

27.08.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Policajný prezident Kovařík bol obvinený za marenie spravodlivosti. Veľkou otázkou je, prečo ho rovno nešupli do väzby ako Milana Lučanského či iných. Kto ho chráni?

2. Kvôli pokynu Kovaříka utiekli pred políciou dvaja z troch mafiánov, ktorí fungovali v systéme narafičených udavačov. Ten pocit, keď policajný prezident chráni mafiánov...

3. Po udavačoch išla vyšetrovateľka Santusová, ktorú medzitým zbavili prípadu, aby náhodou nedošla na to, že udavačskú mafiu ovláda Mikulec s Matovičom a Lipšicom. Toľko k Matovičovej "spravodlivosti".

4. A najvtipnejší moment je, že Kovařík sa vyhovára na Santusovú, že to ona za všetko môže. Veď keby nerobila záťah na udavačov, tak by ho Kovařík nemusel mariť. Tlieskam. Kovařík sa minul povolaniu - mal byť komik.

5. Vo vzduchu visí len jedna otázka. Prečo krajská prokuratúra obvinila len Kovaříka? Veď ten je len Mikulcov Dobby. Služobníček.

6. Celé Slovensko vie, že pokyn na prerušenie záťahu a marenie spravodlivosti dal predsa minister Mikulec. Sám to priznal.

7. Zhodou okolností zmaril spravodlivosť ten Mikulec, ktorý behal za milenkou zrovna do bytovky, kde býval jeden z mafiánskych udavačov. Tie kozmické nahodičky. 

8. A ako to, že krajská prokuratúra nejde aj po Lipšicovi? Veď ten vyvíja nekonečný nátlak na inšpekciu a vyšetrovateľov, čo idú po mafiánskych udavačoch - je v tom zjavne až po uši. 

9. Za trápny televízor tu strčili do väzby šéfa inšpekcie. Ako to, že za pomoc mafiánom nestrčia do väzby Mikulca a Lipšica? 

10. Ľudia sa nás pýtajú v každom meste, kde sa objavíme - prečo Mikulec a Lipšic, dvaja najznámejší slovenskí gauneri, nie sú ešte v base? 

11. V pondelok budeme Mikulca odvolávať. Ten chlap patrí do väzenia, nie na čelo rezortu vnútra. 

12. Dnes v Ružomberku aj Martine to boli skvelé diskusie, ľudia sú úžasní. Chcú len jedno - padni komu padni. Len tomu Lipšicovi, Mikulcovi a Matovičovi akosi nie a nie padnúť. 

Zajtra sa vidíme v Košiciach, priatelia. Na Mlynskej 27. Východné Slovensko, ideme! S Rišom Takáčom a už aj s Lacom Kamenickým. Venceremos



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/3038061276432431