Zo Za ľudí odchádza frakcia Mauthausen

09.09.2021 Články, Facebook Články, Facebook

 Blahoželáme. Bábkoherecká frakcia zatiaľ ostáva pevná - o jednom človeku. 

1. Kiskov projekt zanikol presne ako Kiska. Hanebne. Trápne. Intrigársky.

2. Ukázali, že nemajú charakter, morálku ani štipku ohľaduplnosti. Smeje sa na nich celé Slovensko. 

3. Dve chýrne krásavice tu polroka dávali nechutné súboje v blate, vyškrabávali si tu oči, vrieskali po sebe ako kofy na trhu - a žalude spoločne vykopli na smetisko dejín. Nie že by za nimi niekto plakal.

4. Krstný "otec zakladateľ" Kiska to medzitým dáva na spisovateľa a vypisuje braky, lebo má komplex z toho, ako s ním Robert Fico vytrel podlahu. 

5. Tuná Andy akosi zabudol, že Mario Puzo sa z vás nestane iba preto, že ste tuctový provinčný mafián. Ako spisovateľ máš o mafiánoch písať, nie mafiánom byť.

5. Bizarné je, že zo Za ľudí možno odíde aj sama predsedníčka Remišová. Do OĽaNO. Ktoré kedysi zradila. Takúto frašku by nenapísal ani spisovateľ Kiska.

6. To bude prvýkrát v dejinách, kedy v strane neostane nikto, úplne nikto. Aj šatové mole uleteli zo skríň, v noci z centrály kiskovcov videli utekať vrátničku. 

7. Sulík si Kolíkovú zobral k sebe, čím len posilnil fašistický rozmer svojej strany. SaS už dávno nemá nič spoločné s nejakou liberálnou toleranciou.

8. Cigániková pri očkovaní mangľuje slobodu asi ako Eva Braunová a jediná solidarita, ktorú kedy Sulík prejavil, bola s bankami a teplými rožkami.

9. Zobrať si k sebe babu s charizmou bacharky z Mauthausenu, ktorá ešte aj po smrti cynicky kopala do pamiatky Milana Lučanského - to len potvrdzuje, že SaS je strana kompletných sociopatov. 

10. Viete, čo je na tom najlepšie? Rozhorieva sa nová vojna medzi Sulíkom a Matovičom. O kreslo ministra spravodlivosti. 

11. Sulík toto kreslo svojim manévrom s Kolíkovou obsadil pre SaS. Ale podľa volebného výsledku má Sulík nárok na dvoch ministrov a už teraz má troch. Štvrté ministerstvo pre SaS je mocensky prachsprostá lúpež.

12. Matovič to vie a bude sa hádzať o zem. Do voodoo bábik Sulíka a Kolíkovej po nociach už celé mesiace pichá špendlíky - z tohto bude vnútrokoaličný kleš jesene.

13. Úplnou peckou je, že najbohatšie ministerstvo, ktoré rozhoduje o miliardách z eurofondov, povedie babkoherečka, ktorá má za sebou stranu o jednej osobe. Veronike. Výsmech demokracii, výsmech ľuďom.

14. Už to konečne rozpustite celé, blázni! Slovensko potrebuje stabilnú a profesionálnu vládu, nie vaše hádky a intrigárske hry.

15. Prehnití ste ako najväčší kompost v Európe a šírite okolo seba neznesiteľný smrad. Slovensko už má vašich stupídnych telenoviel po krk.

Sme na ceste do Klenovca, Tisovca a Brezna, priatelia, nás zaujímajú skutoční ľudia a nie gauneri, ktorí sa ľuďmi iba oháňajú v názvoch strán.




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/3048319915406567